Direct la continutul paginii »

Paolo Marconi Production SRL 

Compania noastra se ocupa cu fabricarea posetelor din piele naturala. Acestea se pot executa la comanda din materialul dorit de clienta.

Varietatea de piele pusă la dispoziţie de furnizorii noştrii şi prezentată de noi vă permite dumneavoastră să vă daţi frâu liber imaginaţiei. Fiecare dintre voi îşi poate creea propria geantă. Combinaţii de culori, mici modificări permise din punct de vedere tehnologic, le faceţi dumneavoastra împreună cu consilierii noştrii care vă stau la dispoziţie întotdeauna cu un sfat!

Toate produsele fabricate de noi sunt din piele naturală de foarte bună calitate, atât de import cât şi de provenienţă autohtonă. Unicitatea fiecărui produs este dată de faptul că acestea sunt lucrate manual.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Paolo Marconi Production SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Paolo Marconi Production SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Paolo Marconi Production SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Paolo Marconi Production SRL


34.457Produse

    1. 2