Direct la continutul paginii »

Avangarde Brides SRLAvangarde Brides - unic importator si distribuitor al rochiilor de mireasa MORI LEE, va rasfata inca din 2008 cu creatiile celebrei case de moda americane, iar pentru 2012 v-am pregatit colectii noi de rochii de mireasa, care va vor convinge sa deveniti o mireasa Avangarde.

Preturile la rochiile de mireasa variaza intre 1500 - 4500 lei.

Varietatea de modele, tesaturile folosite si broderiile impecabile realizate manual au cucerit miresele din Romania, fiind alaturi de echipa Avangarde BRIDES din prima zi in care showroom-ul nostru si-a deschis portile.

Magazine:

  • BUCURESTI str. Lantului nr.1 (zona hotel Marriot); 
  • IASI Elite Mariaj Bld Socola nr 206 A et.4 (Centrul Granit); Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Avangarde Brides SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Avangarde Brides SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Avangarde Brides SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.