Direct la continutul paginii »

Kurtmann Group SRLIntr-o piata in care preturile au luat-o razna, adaosurile comerciale sunt exagerat de mari iar comerciantii vor sa scoata cat mai multi bani din buzunarul tau, Kurtmann.ro vine cu un nou concept de piata, pentru clientii inteligenti, pentru clientii care stiu sa-si respecte banii. In schimb, noi va respectam cu cele mai mici preturi din Romania la marci de renume mondial. Pana la urma, de ce sa dai 150 de lei pe un produs care merita 50 de lei?

Kurtmann.ro a luat nastere din dorinta de a oferi o solutie celor care s-au saturat sa cheltuiasca prea mult pe prea putin.

Livrarea se face cu OTTO Curier in toate localitatile din Romania, in termen de 24-48 de ore, contra sumei de 14.9 LEI pentru coletele achitate la primire (Ramburs) si 8.90 LEI pentru cele achitate in avans in contul bancar. Toate comenzile cu valoare de peste 150 LEI, beneficiaza de transport gratuit. Aceasta oferta nu este valabila in timpul desfasurarii campanilor promotionale si a soldurilor, cand pragul este de 300 LEI.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kurtmann Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Kurtmann Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kurtmann Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.