Direct la continutul paginii »

Sasuel Costume Design SRLSasuel - costume design realizeaza la comanda rochii si costume de dans pentru toate varstele: Dans sportiv, latino si standard, salsa, tango, patinaj artistic, gimnastica si imbracaminte pentru antrenamente, inclusiv hip-hop.

Cream costumatii pentru orice buget si dupa gusturile clientului. Atelierul nostru este situat in Cluj-Napoca, unde majoritatea comenzilor preluate sunt costume pentru dans, de antrenamente sau de competitie.

Viziunea noastră asupra evoluţiei mărcii Sasuel, tinde spre perfecţionarea calităţii şi a designului, încât să ajungă la valoarea marilor mărci recunoscute în lumea dansului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sasuel Costume Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sasuel Costume Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sasuel Costume Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Sasuel Costume Design SRL


32.335Produse

    1. 2