Direct la continutul paginii »

ConTrust Group SRLConTrust Group este o companie specializata in servicii de proiectare constructii civile si industriale, avand un personal cu inalt grad de calificare profesionala precum si o buna experienta in domeniu inca din anul 2004.

ConTrust Group ofera suportul pentru elaborarea fazelor de proiectare fazele DTAC ( Documentatie Tehnica pentru Autorizatie de Construire), PTh (Proiect Tehnic) si DTDE ( documentatie de detaliu) pentru specialitatile arhitectura, rezistenta si instalatii, incluzand antemasuratoari, extrase si cantitati de materiale, precum si caietele de sarcini aferente. 

Deasemnea putem pune la dispozitie si documentatii anexe procesului de autorizare cum ar fi: studiul geotehnic, intocmirea de expertize tehnice, dirigentie de santier si consultanta pe probleme de constructii; 

Va asiguram ca fiecare proiect este analizat cu atentie, luand in considerare toate aspectele procesului de constructie si toate implicatiile de utilizare a acesteia in viitor.

Ca rezultat, pentru fiecare client vom elabora o solutie unica potrivita nevoilor sale.

Pana in prezent am realizat peste 400 de proiecte, toate fiind executate cu mare atentie la detalii si de asigurare a calitatii.

Gama de servicii profesionale de inginerie care le oferim includ:

 • Conceptul initial si fezabilitatea proiectului; 
 • Proiectare de constructii civile si industriale pentru toate specialitatile: Arhitectura, Rezistenta, Instalatii;
 • Expertize tehnice si verificari de proiecte cu personal de specialitate atestat pentru rezistenta, stabilitatea, siguranta la foc si fiabilitatea operationala a cladirii de investit;
 • Studii geotehnice si investigatii geotehnice de mare adancime; 
 • Asistenta tehnica si uramarire de santier; 
 • Teste si monitorizari in timp ale cladirilor;Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ConTrust Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ConTrust Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ConTrust Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max