Direct la continutul paginii »

Tectonic SRLProfesionalismul si seriozitatea acestei societati sunt concretizate in lucrarile si proiectele noastre, Airport Shopping Park, Smart Office, Casa Mosilor sau Floreasca Tower fiind doar cateva exemple.

Succesul nostru se bazeaza pe experienta si pregatirea echipei formata din arhitecti, ingineri si designeri cu experienta.

Infiintata in anul 1992, firma Tectonic are in spate o bogata activitate de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea, cei peste 12 ani de activitate fiind dedicati implinirii cu succes a comenzilor partenerilor de afaceri interni si externi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tectonic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tectonic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tectonic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.489