Direct la continutul paginii »

Societatea Generala A Expertilor Tehnici SRLSOCIETATEA GENERALA A EXPERTILOR TEHNICI S.A. este membru activ al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, al Asociatiei Generale a Inginerilor din Romania si al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania.

SGET S.A. este o societate comerciala pe actiuni, cu capital privat romanesc, avand ca fondator asociatia profesionala a expertilor tehnici, CORPUL EXPERTILOR TEHNICI DIN ROMANIA.

SOCIETATEA GENERALA A EXPERTILOR TEHNICI S.A. este recunoscuta de institutiile guvernamentale si neguvernamentale ca agent economic neutru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Societatea Generala A Expertilor Tehnici SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Societatea Generala A Expertilor Tehnici SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Societatea Generala A Expertilor Tehnici SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.493