Direct la continutul paginii »

Conti Grup SRLCa si dumneavoastra, dorim sa progresam si sa devenim din ce in ce mai buni in industria Horeca. D

e aceea echipa CONTI GRUP pune mare pret pe respectarea termenelor stabilite de comun acord, precum si pe comercializarea unor echipamente si utilaje Horeca de ultima generatie. Asiguram un excelent raport calitate-pret la produsele promotionale.


Periodic, firma noastra ofera promotii deosebite, care vin in intampinarea dorintelor dumneavoastra. Accesand categoria dorita, veti regasi ofertele din cadrul promotiei actuale.

Furnizam echipamente Horeca si linii de bucatarie de ultima generatie ce incorporeaza cele mai noi tehnologii, ele fiind focusate pe actuala tendinta: "safe operation.

Conti Grup reprezinta partenerul la care puteti apela cu incredere oricare ar fi cerintele dumneavoastra in materie de echipamente HorecaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Conti Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Conti Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Conti Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.