Direct la continutul paginii »

Ab Galil Design & Engineering SRLAB Galil Design & Engineering este o noua firma de proiectare si consultanta infiintata in Romania si are ca scop implementarea in Romania a tehnologiillor moderne din domeniul agroindustrial, mai precis al zootehniei si industriei alimentare.

Aceasta initiativa a a fost luata in contextul demararii Programelor de Finantare Post Aderare, cum ar fi FEADR (Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala).

Cu un total de 250 angajati, furnizeaza o varietate de tipuri de servicii de inginerie, sub un singur acoperis. Infiintata in 1984, Galil Group este o companie privata care combina capacitatile tuturor firmelor private intr-un singur produs. Galil Group este unita sub conceptul filozofic al companiei de „o echipa, un scop”.

Proiectarea pentru obiectivele, fie cele noi sau cele modernizate, bazata pe aceste tehnologii, va fi evident adaptata conditiilor si cerintelor specifice din Romania (conditii climatice, caracteristicile pietei de desfacere, etc.), respectand totodata normele si standardele impuse de Uniunea Europeana.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ab Galil Design & Engineering SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ab Galil Design & Engineering SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ab Galil Design & Engineering SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.439