Direct la continutul paginii »

Total Telecom SRLTotal Telecom este o companie cu capital integral romanesc, tanara si in plina dezvoltare, care ofera clientilor sai solutii integrate de telecomunicatii pentru cresterea profitabilitatii si eficientei activitatii acestora, intr-un moment in care managementul costurilor este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei afaceri.

Politica de vanzari si marketing a companiei este rezultatul unei analize atente a pietei romanesti de profil precum si a cerintelor si nevoilor clientilor.

Sistemul de distributie pe care compania il dezvolta urmareste extinderea ariei de acoperire la nivel national atat prin reteaua proprie de magazine cat si prin reteaua de parteneri autorizati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Total Telecom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Total Telecom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Total Telecom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.594