Direct la continutul paginii »

Romsystems SRLAvand ca principal obiectiv comercializarea echipamentelor de birou, intretinerea acestora in perioada de garantie si post garantie, asigurarea consumabilelor si a pieselor de schimb necesare echipamentelor, cat si livrarea acestora catre clienti, Romsystems este business partner Konica Minolta Romania.

Avand si sprijinul producatorului privind know-how-ul in domeniul comercializarii echipamentelor cat si a pregatirii profesionale a echipei de service, suntem increzatori ca in anii ce vor urma vom putea demonstra atat clientilor, partenerilor cat si furnizorilor ca suntem o echipa pe care te poti baza la nivel national.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romsystems SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romsystems SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romsystems SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.