Direct la continutul paginii »

Iberic Euroconstruct Imobiliar SRLIberic Euroconstruct Imobiliar este o companie cu asociati spanioli si englezi care au o experienta in domeniul detectoarelor de metale de peste 20 de ani. Firma noastra are ca obiect de activitate importul si vanzarea detectoarelor de metale, de toate tipurile (hobby , securitate si industriale). Oferim produse variate care sa rezolve toate  problemele clientilor nostri intr-un mod eficient , rapid si profesional.

 
Ce oferim noi este relativ nou in Romania , dar oferim solutii pana acum nebanuite la un pret atractiv.Compania noastra doreste o buna colaborare cu toti clintii nostri si va invitam sa alegeti produsele noastre care speram ca va vor satisface toate cerintele.
 
Detectoare de metale PROFESIONALE, folosite pentru cautari si localizari COMORI, TEVI, CABLURI, CONDUCTE, MINE, PROIECTILE. Detectoare portabile tip baston folosite pentru PERCHEZITII CORPORALE. Porti detectie tip AEROPORT. Detectoare industriale folosite pentru cautari si localizari TEVI, CABLURI, CONDUCTE ingropate. Importator autorizat. Produse in stoc. Preturi promotionale incepand de la 120 euro. PRODUCTIE SUA.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Iberic Euroconstruct Imobiliar SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Iberic Euroconstruct Imobiliar SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Iberic Euroconstruct Imobiliar SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.