Direct la continutul paginii »

Cad Realty SRLIn curind Cad Realty va demara un nou proiect, numit Canadian Tower. Va fi situat in zona centrala a Bucurestiului, adiacent centrului financiar, la cativa pasi de metrou si de cele mai bune restaurante din oras. Este gandit sa fie un imobil unic, sa reprezinte echilibrul perfect dintre viata trepidanta a centrului metropolei si linistea cartierelor suburbane.

Cad Realty este o societate a carei echipa are o experienta pe piata imobiliara romaneasca, americana si canadiana de mai bine de 15 ani.

Firma si-a propus sa aduca in atentia clientilor cu gusturi distinse, proiecte care sa imbine arhitectura moderna cu elementele clasice si sa creeze astfel spatii de locuit pentru cei ce doresc calitate superioara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cad Realty SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cad Realty SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cad Realty SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.596