Direct la continutul paginii »

European Trust SRLAvem o echipa tanara care cauta in permanenta sa isi imbunatateasca performantele profesionale, iar seriozitatea si perseverenta sunt caracteristicile noastre principale.

Onorariul agentiei este cuprins intre 1% si 5% din valoarea tranzactiei pentru vanzari/cumparari si intre 50% si 100% din valoarea unei chirii in cazul inchirierilor, in functie de complexitatea tranzactiilor.

MYSTIQUE Imobiliare reprezinta un concept nou creat pe piata imobiliara din Cluj Napoca, prin gama de servicii alternative pe care le ofera clientilor sai.

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama completa de servicii in domeniul imobiliar ceea ce ne da posibilitatea de a le oferi acestora solutii complexe in ceea ce priveste cererea sau oferta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale European Trust SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre European Trust SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii European Trust SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.541