Direct la continutul paginii »

Wgp Al.investment SRLDezvoltarea urbanistica pe care o promovam, impune utilizarea sistemelor de alimentare cu apa, canalizare, curent electric, si a drumurilor de acces. Toate zonele cuprinse in aceste planuri urmaresc pastrarea frumusetii acestor locuri.

Primul cartier residential din zona Semenic a fost realizat de noi la Poiana Lupului unde au fost organizat un PUZ cu toate utilitatile de 40 de parcele din care 10 sunt deja construite.

WGP AL. INVESTMENT SRL are o experienta de peste 10 ani pe piata imobiliara.

Convins de frumusetea Muntelui Semenic, si a imprejurarilor, fondatorul acestei companii a reusit de-a lungul anilor sa gaseasca zone prielnice dezvoltarii urbanistice, astfel incat multi dintre noi sa se poata bucura de aerul curat si natura ramasa parca neatinsa de trecerea timpului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Wgp Al.investment SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Wgp Al.investment SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Wgp Al.investment SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.251