Direct la continutul paginii »

Carmel Rominvest SRLEvaluarea parametrilor tehnici ai imobilelor in vedera obtinerii celor mai performante preturi in raport cu cerere si oferta.
Intocmirea documentatiei necesare autentificarii actelor de vanzare-cumparare si activitatilor conexe
Evaluari imobiliare , documentatii cadastrale.
Dezvoltarea unor proiecte de finantare, imobiliara, consultanta si finantare prin intermediul institutiilor financiare partenere.
Promovarea proiectelor imobiliare, in paginile noastre de reclama.
La solicitarea clientilor nostri efectuam amenajari si administrari de proprietati, pe perioade scurte sau lungi de timp.


Cu o experienta de 12 ani in domeniul imobiliar, Carmel Rominvest este o companie infiintata din dorinta de a veni in intampinarea cererii tot mai mare de locuinte.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Carmel Rominvest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Carmel Rominvest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Carmel Rominvest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.533