Direct la continutul paginii »

Romstil Suites SRL    Experienta de 6 ani in domeniul “apartamentelor in regim hotelier” si investitiile facute in ultimii ani ne-au dat posibilitatea de a oferi cea mai convenabila modalitate de cazare, un concept ce ofera independenta si utilitatile unui apartament si confortul si siguranta unui hotel, dar la un tarif mult mai avantajos, conceptul de Aparthotel.

    In Bucuresti detinem 3 locatii:

- Stilsuites Victoriei- 5 garsoniere si 4 apartamente
- Stilsuites Unirii- 6 garsoniere si 6 apartamente
- Stilsuites Dorobanti- 6 garsoniere

    Intentia noastra este sa dezvoltam la nivel national un lant de Aparthoteluri sub acest brand care sa ofere servicii similare.

    Un prim pas l-am facut la Timisoara cu Pensiunea Casa Tania.


    Avem avantajul de a avea locatii in principalele zone de interes situate ultracentral, studioul are tarif in regim single sau double, locatiile sunt noi si la un standard ridicat (3 stele +).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romstil Suites SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romstil Suites SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romstil Suites SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.557