Direct la continutul paginii »

Rocatil Piese De Schimb SRLSocietatea noastra ia fiinta in luna mai a anului 2009 cu intentia de a oferi pe piata romaneasca piese de schimb si accesorii de calitate la un pret accesibil pentru utilaje de constructii.

Va oferim solutii imediate in timp real, pentru ca suntem constienti de importanta rapiditatii in acest sector.
Viteza si eficacitate in suport tehnic, in gestiunea cererilor de materiale si in distributia acestora.

Experienta ,Flexibilitatea si Tratamentul Personalizat al fiecarui client fac din societatea noastra partenerul ideal in orice conditii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rocatil Piese De Schimb SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rocatil Piese De Schimb SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rocatil Piese De Schimb SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.410