Direct la continutul paginii »

BIO VIDAMED SRLSC BIO VidaMed SRL a fost infiintata in anul 2013.Este o societate cu capital privat.Societatea are ca obiect principal de activitate "Comert cu produse farmaceutice".

Pe langa acestea mai comercializam si produse cosmetice, cosmetice Bio certificate-creme,sampoane,sapunuri,gel de dus,oja,rimel,gloss,uleiuri vegetale bio,produse cosmetice profesionale solar SUA, toate avand o calitate superioara, articole pentru bebelusi si mamici- carucioare,sterilizatoare, biberoane, produse tehnico-medicale: tensiometre, glucometre, aparate de aerosoli, nebulizatoare,termometre,etc.

Toate acestea le gasiti si pe site-ul nostru www.bvmed.ro unde produsele sunt prezentate si insotite de fotografii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale BIO VIDAMED SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre BIO VIDAMED SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii BIO VIDAMED SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.