Direct la continutul paginii »

M & V Company SRLSC M&V Company SRL este o societate înființată în acord cu legile României, societate care este înregistrată la Registrul Comerțului sub nr J35 / 4509 / 1992, având codul unic de înregistrare RO 2804192.

Principalul obiect de activitate este producerea ambalajelor din hârtie, saci, pungi, sacoșe, doze hârtie, care sunt confecționate din material biodegradabil, care se poate recicla.

Noi vă oferim servicii complete de la concepția grafică, design la tipar, confecționare precum si livrarea / transportul acestora la adresa indicată de dumneavoastră.

Produsele noastre se pot confecționa din diferite tipuri de hârtie, solicitată de câtre client, la orice mărime, culoare, atât tiraje mici cât și mari.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale M & V Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre M & V Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii M & V Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.519