Direct la continutul paginii »

Avensis Capital Consulting SRLAvensis Capital furnizează servicii specifice în domeniul consultanței în afaceri și management: evaluări, accesarea fondurilor europene, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, fuziuni & achiziţii și cercetare-analiză pe piața de capital asigurând astfel extinderea, diversificarea și creșterea afacerilor clienților noștri.

Noi dorim să inspirăm partenerilor noștri îndrăzneala în afaceri – Nimic nu iți stă în cale dacă te organizezi temeinic, și iei în considerare fiecare detaliu.

Ne propunem să excelăm în tot ceea ce facem și ne străduim permanent să fim un partener cu care se poate lucra ușor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Avensis Capital Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Avensis Capital Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Avensis Capital Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Avensis Capital Consulting SRL


36.162