Direct la continutul paginii »

Stand Consulting & Management SRLServicii profesionale de consultanta, audit si contabilitate.

SCM are o echipa manageriala formata din Parteneri cu o vasta experienta profesionala, care au fost implicati in proiecte ample de transformare in numeroase industrii, la nivel strategic, tactic si operational. Managerii sunt acreditati si certificati de cunoscute institutii (ACCA, EMBA, CAFR, CECCAR, etc).

Principiul de actiune al SCM este de a crea valoare pentru clienti, pentru actionarii lor, pentru toti partenerii implicati. Imbunatatirea permanenta a performantelor noastre se reflecta in calitatea serviciilor prestate clientilor.

Sustinem in mod continuu calitati personale pentru stabilirea unor raporturi cordiale si de lunga durata. Ajutam constant sa se dezvolte pe cei cu care relationam si ne insusim opiniile independente ale partenerilor nostri atunci cand conduc la imbunatatirea propriilor noastre performante.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stand Consulting & Management SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Stand Consulting & Management SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stand Consulting & Management SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.