Direct la continutul paginii »

Rebrisoreana Transcom SRLFabrica Rebrisoreana dispune de o capacitate de productie de 4 tone de carne pe zi (3.5 tone mezeluri / 0.5 tone carne proaspata).

Rebrisoreana produce si distribuie o varietate larga de produse din carne: salamuri traditionale, carnati, crenwusti, parizer, pastrame, rulade, kaiser, cotlete, ciolane, toba etc.

Accesul personalului din spatiile sociale in spatiile de lucru se face in mod obligatoriu prin ecluza de igienizare.

Materia primă refrigerată este recepţionată în sala de recepţie. Temperatura în sală este de 7º C. Dotarea cu rampă cu burduf a sălii permite transferul semicarcaselor respectiv a sferturilor de vită direct pe linia aeriană pentru a se evita contaminarea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rebrisoreana Transcom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rebrisoreana Transcom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rebrisoreana Transcom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.526