Direct la continutul paginii »

Paccor Unical Romania SRLPACCOR® este o companie europeană care produce ambalaje din plastic rigid, furnizează pachete personalizate și care oferă soluții complete de ambalare.

Gama noastră largă de produse de pahare de plastic şi de hârtie, recipiente, capace, tăvi şi folii coextrudate pentru industria alimentară și nealimentară oferă soluţii de ambalare excepționale pentru toți clienții marilor piețe din Europa.

PACCOR este un partener de încredere pentru multe firme de talie mondială, fiind una dintre companiile producătoare de ambalaje de vârf la nivel European.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Paccor Unical Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Paccor Unical Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Paccor Unical Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.136