Direct la continutul paginii »

Aries Boats SRLobiective:

-Dezvoltarea agrementului maritim prin atragerea celor interesati, catre activitati legate de apa.
-Dezvoltarea activitatilor nautice in scop recreativ si sportiv.
-Difuzarea de materiale informative in domeniul sporturilor nautice si al navigatiei.
-Desfasurarea si stimularea activitatilor de prevenire si combatere a poluarii apelor de suprafata, apte de a fi folosite in scopul practicarii sporturilor nautice si de agrement.
-Dezvoltarea si exploatarea eficienta a bazei si a dotarii – proprii, in scopul dezvoltarii practicarii sporturilor nautice si de agrement.

Societate cu capital privat romanesc, a luat fiinta in anul 2004, in Constanta. Unul din scopurile infiintarii acestei firme a fost acela de a oferi pasionatilor marii si a sportului acvatic prilejul de a se putea delecta asupra frumusetii naturii si a marii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aries Boats SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aries Boats SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aries Boats SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.243