Direct la continutul paginii »

Wep Romania SRLWEP ROMANIA SRL chiar după înfiinţare a început să-şi desfăşoara activitatea de comercializare a convertoarelor catalitice WEP-CAR SOUND, destinate transformarii si adaptării motoarelor cu nivel de poluare EURO 1 la nivelul de poluare EURO 2, fiind singurul abilitat şi în acest moment de Registrul Auto Roman în transformarea motoarelor din EURO 2 în EURO 3

WEP ROMANIA SRL asigura service şi asistenţă prin specialisti în domeniu, lucrând cu un personal de 4 oameni (informaticieni, electricieni)

aparatura de verificare ( elementele de siguranţa vizibile si invizibile ) a formularelor tipizate.(Docuscan 204, Docuscan 404)

- bază de date pentru toate tipurile de acte însoţitoare a vehiculelor importateContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Wep Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Wep Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Wep Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.934