Direct la continutul paginii »

Lucia Design SRLPrin design de interior intelegem proiectul de design pentru amenajarea spatiului interior (a arhitecturii spatiului interior si a finisajelor), propuneri de amenajare si decoratiuni interioare, si design de mobilier.

Scopul nostru este de a obtine cele mai bune solutii de arhitectura, urmarind in primul rand multumirea clientului. Proiectul trebuie sa raspunda exigentelor clientului si sa ofere solutii economice si practice in timp.

Fie ca este vorba de o constructie sau de o amenajare a unui spatiu interior, apelarea la un specialist te va ajuta sa iti transformi visul in realitate. Apeland la un arhitect vei economisi si vei avea garantia unui proiect de calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lucia Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lucia Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lucia Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.669