Direct la continutul paginii »

Agnus Design SRLAgnus Design S.R.L, a fost fondata in 1997 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Agnus Design S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Cu o echipa de 37 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de pungi pentru cadouri din hartie, felicitari, harti, carti de colorat, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agnus Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Agnus Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agnus Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.846