Direct la continutul paginii »

David Rodica Eufrosina I.I.THEjeweller (by Giulia) se doreste a deveni un nume reprezentativ in piata de handmade, un nume pe care l-am creat special pentru bijuteriile si decoratiunile mele executate manual. Bijuteriile THEjeweller sunt destinate exclusiv femeilor rafinate, care doresc sa fie unice prin accesoriile pe care le poarta.

Sunt produsul unor idei extravagante, a multor ore de munca, folosind materiale de calitate superioara. Sunt sigura ca doamnele sau domnisoarele care vor alege produsele THEjeweller vor aprecia atat calitatea materialelor folosite, cat si calitatea manufacturiiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale David Rodica Eufrosina I.I. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre David Rodica Eufrosina I.I. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii David Rodica Eufrosina I.I., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.