Direct la continutul paginii »

PM Classy Grup SRLCLASSY TRAVEL – AGENTIE DE TURISM BUSINESS/CORPORATE
Cautati agentii de turism business care sa raspunda unei game noi de cerinte aparute pe piata de servicii business: pachetele corporate de servicii integrate.

Oferte turism individual, organizare de team building, evenimente tematice si evenimente corporate, exclusiv servicii personalizate pentru a raspunde intocmai necesitatilor dumneavoastra. Cautati standarde intr-adevar business, solutii, creativitate?! Pachetele Classy Travel: servicii adaptate unei piete in continua evolutie!


BIROUL ELITE TRANSLATIONS – traduceri si interpretariat business/corporate/afaceri/conferinte
Servicii complete business de traduceri si interpretariat pentru companii, translatori conferinte, corectura, adaptare, tehnoredactare, voice over, prezentari audio si video. Traducatori/translatori pe majoritatea limbilor de circulatie, din orice domeniu, regim de urgenta, legalizare.


CLASSY GRUP – amenajari/constructii, civile/industriale
Amenajari interioare si exterioare, la standarde inalte de calitate, atat in tara, cat si in strainatate. Mobilier urban: stalpi iluminat, delimitare spatiu, banci si mese gradina/parcuri, cosuri gunoi metalice, etc. Amenajari interioare: case, vile, birouri, apartamente, instalatii electrice, sanitare si gaze, centrale termice, service intretinere.

Constructii civile si industriale, cladiri birouri, hale depozitare, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale PM Classy Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre PM Classy Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii PM Classy Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.542