Direct la continutul paginii »

Conico Turimpex SRLSa cunosti Romania asa cum este, sa descoperi frumusetea naturii ei, bogatia culturala ,sa intelegi obiceiurile si traditiile romanesti , nu ai decat o singura posibilitate:o vacanta in zona rurala.

Un paradis al miturilor si fanteziilor si in acelasi timp o oaza de liniste si prospetime, inconjurata de dealuri si munti, cu o clima placuta,aceasta este zona Branului.

Unul din cele mai mari mituri ale lumii , mitul lui Dracula, vampirul singuratic care vaneaza pe meleagurile misterioase ale Transilvaniei,a imbogatit imaginatia multor generatii.Amplificata de natura umana , legenda a depasit adevarul istoric, adevar care este cel putin la fel de interesant ca si aceasta. Cate din toate aceste fabuloase povesti sint legende si cate spun adevarul?

PERSOANE EXTRA. Toate persoanele extra prezente in acelasi mijloc de campare si pe acelasi loc vor plati tarifele aferente afisate la receptie pt copil/adult.

OFERTE SPECIALE. Ofertele speciale sant cumulative.Spre exemplu 6=7 , 11=14 ,inseamna ca daca turistii raman 21 de zile platesc numai 17 cecuri.Deci daca turistul sta 11 nopti , numarul 12,13,14 sant gratis.Daca stau 12 nopti platesc 11.

GARANTIE. Turistii care folosesc camping cec ,beneficiaza de cel mai mic pret garantat de catre camping, cu reduceri ce pot sa ajunga la 60%.

REZERVARI. Turistii care achita sejourul cu camping cec nu difera de cei care achita preturile de receptie.Daca campingul practica politica de rezervari plati/neplatit este valabil pt toti turistii.Aceasta este raportatat in ghidurile anuale.

PLATA CU CAMPING CEC. Cand platiti cu cecuri sa aveti grija sa fie intacte si complete.Toate cecurile trebuiesc completate cu numele si adresa turistului si trebuiesc fi valabile pentru sezonul respectiv.

Turistii nu sant obligati sa plateasca la sosire ci la plecare,dar trebuie sa specifice la receptie ca sant camping cec platitori.Fiecare cec este valabil 2 ani.La sfarsitul valabilitatii acestora , cecurile ramase pot fi inlocuite cu altele noi valabile urmatoarele 2 sezoane prin agentul pentru Romania, firma NDRM INTERNATIONAL TOUR SRL. Comisionul de schimb va fi 1-2 cecuri din total.


SC Conico Turimpex SRL
Strada Principala 77c, Bran.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Conico Turimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Conico Turimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Conico Turimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.222