Direct la continutul paginii »

Pensiunea Venus SRLPesiunea Venus este o cabana de lemn pe doua nivele, situata in Tara Hategului, in localitatea istorica Ulpia Traiana Sarmizegetusa. Pensiunea dispune de trei dormitoare si trei sali de baie. De asemenea exista un living cu pat extensibil, bar si semineu iar turistilor li se asigura accesul la bucatarie. Camerele sunt dotatea cu aparate TV. Capacitatea totala de cazare este de 8 persoane. Pensiunea ofera o priveliste minunata spre muntii Tarcu si Retezat. Este clasificata de Ministerul Turismului la 2 margarete.

Obiective turistice in zona : vestigiile romane si Muzeul de Arheologie de la Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Biserca de la Densus si Strei (sec XII – XIII), castelul Huneiazilor (Corvinestilor) si Castelul Santamarie Orlea, Manastirea Prislop, Cetatea Colt, rezervatia de zimbrii de la Hateg, Parcul National Retezat, etc.

Facilitati : parcare, incalzire centrala, apa calda curenta, retea GSM, acces bucatarie, sufragerie cu bar si semineu, loc de joaca, satelit/TV, foisor, gratar, masa la cerere, terasa


Accesul : se face dinspre Hateg (17 km) sau dinspre Caransebes (55 km), pe DN 68.
Cont : RO97RNCB0169085148680001

Tarife:
80 RON / noapte / camera dubla
!! Se acorda reduceri pentru inchirierea intregii pensiuni sau pentru vacante mai lungi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pensiunea Venus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pensiunea Venus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pensiunea Venus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.412