Direct la continutul paginii »

Crisalia Impex SRLPensiunea Crisalia este situata in inima Transilvaniei, in satul Sibiel.

Natura, muntii, podisurile, apele limpezi sunt cuvintele care definesc zona marginimii Sibiului. Din loc in loc, precum putem admira si aici, la Sibiel, omul a indraznit sa se aseze fara zgomot pentru a nu tulbura spectacolul naturii.

Asezare linistita, traditionala, cu gospodari unul si unul, Sibiel este cu siguranta locul in care puteti deveni si dumneavoastra vesnic admirator al frumusetilor si minunatiilor imprejurimilor Sibiului.

Atractiile turistice principale ale satului dintre coline sunt muzeul de icoane pe sticla de la Sibiel, unic in tara, bisericuta adiacenta, cetatea din Sibiel, Cheile Cibinului.

Oamenii zonei spun ca sasii sunt cei de la care au invatat arta de a investi si de a promova ceea ce merita vazut. Sunt mândri de mica lor Bucovina si au grija sa-i faca pe cei ce le calca satul sa iubeasca simplitatea si istoria.

Serviciile oferite de pensiunea noastra se ridica la cele mai inalte standarde, fiind cotata cu 4 margarete de Ministerul Turismului.

Pensiunea beneficiaza de 8 camere duble. Acestea sunt mobilate si decorate cu bun gust, oferindu-va un mediu relaxant pentru concediul dumneavoastra. De asemenea fiecare din cele 8 camere este dotata cu baie proprie si televizor.SC Crisalia Impex SRL
str. Utea Mica, nr. 284 A, jud. SibiuContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Crisalia Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Crisalia Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Crisalia Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.197