Direct la continutul paginii »

Avisib Group 21-8 SRLAVISIB TRAVEL  este o agentie de turism tour-operatoare care si-a pro-pus sa ofere clientilor sai, o gama larga de servicii de inalta calitate profesionala, in domeniul turismului. Zborurile charter cu elicoptere si avioane usoare, atat in tara cat si in strainatate este domeniul principal de activitate, iar zborurile cu balonul cu aer cald si organizarea unor partide de vanatoare intregesc oferta agentiei.

Cu un raport bun pret / calitate si cu posibilitatea de a plati in rate, suntem gata oricând sa va ajutam in orice problema din domeniu, iar prin intermediul nostru, vacanta mult visata va deveni realitate.

Hunting in Romania
Romania reprezinta o destinatie perfecta pentru organizarea unei partide de vanatoare. Compania noastra poate organiza vanatoarea in zona Sibiu, in 17 fonduri de vanatoare care au in total o suprafata de 211.467 hectare, din care 96.968 hectare de padure.  Speciile care se pot vana pe aceste fonduri de vanatoare sunt: porcul mistret, cerbul, capriorul, ursul brun, rasul, lupul, pisica salbateca, bursucul si iepurele.

ZBOR CU BALONUL CU AER CALD
Doriti sa efectuati zboruri de agrement impreuna cu prietenii dumneavoastra, sau cu partenerii dumneavoastra de afaceri .. ?
Doriti sa va faceti cunoscuta firma printr-o forma de publicitate care nu poate sa treaca neobservata .. ?
Doriti ca pe durata unui team building adrenalina si spiritul de echipa sa se situeze la cote maxime .. ?SC Avisib Group 21-8 SRL
Str. Margeanului, nr.8, bl.M68, sc.2, parter, ap.39, Sector 5, BUCURESTIContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Avisib Group 21-8 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Avisib Group 21-8 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Avisib Group 21-8 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.474Produse

    1. 2