Direct la continutul paginii »

Eco Simplex Nova SRLSocietatea Eco Simplex Nova SRL are un numar total de 22 angajati, din care:

  • specialisti cu inalta calificare si experienta in domeniu de peste 30 ani;
  • tineri absolventi, cu licente si masterate ;
  • personal angrenat atat in elaborarea studiilor cat si in activitatea de teren [masuratori - test si monitorizarea nivelului calitativ al factorilor de mediu: apa (uzata, de suprafata, subterane), aer (nivel emisii - imisii), sol, nivel zgomot]
  • coordonatorii de studii in domeniul Gospodaririi Apelor sunt absolventi ai Universitatii de Constructii Bucuresti, Facultatea de Hidrotehnica si Facultatea de Instalatii.

De la infiintare si pana in prezent societatea Eco Simplex Nova SRLa cunoscut o evolutie continua, politica societatii fiind orientata in special catre promovarea investitiilor in domeniile resurse umane, tehnologie si pregatire profesionala. Ca urmare a acestei orientari s-a realizat in timp o echipa mult intinerita, mult competitiva, angrenata intr-un proces continuu de perfectionare.

Evolutia pozitiva a societatii Eco Simplex Nova SRL este recunoscuta si de organisme nationale si internationale: Consiliul National al IMM din Romania, Uniunea Europeana a IMM, Asociatia Mondiala a IMM, Consiliul European pentru IMM.


Societatea ECO SIMPLEX NOVA a efectuat in calitate de elaborator documentatii cuprinzand domenii diferite de activitate si grade variate de complexitate cum ar fi: studii si proiecte pentru lucrari hidroedilitare, statii de epurare ape uzate, evaluari cantitative si calitative a apelor uzate evacuate in retelele de canalizare, documentatii tehnice de gospodarire a apelor (Avize si Autorizatii), documentatii tehnice pentru Accept de evacuare ape uzate.


SC Eco Simplex Nova SRL
Str. Aleea Lunca Cernei, nr. 2, Sector 6, Bucuresti, ROMANIAContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eco Simplex Nova SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eco Simplex Nova SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eco Simplex Nova SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.192