Direct la continutul paginii »

Constalaris SRLConstalaris, firma importatoare de case de marcat , cantare electronice, cititoare coduri de bare, monitoare touch-screen, POS-uri si alte accesorii.

Firma noastra va propune modele performante, fiabile si practice de case de marcat fiscale, sisteme POS, cititoare de coduri de bare, cantare electronice, monitoare touch screen, etichetatoare si sertare bani case de marcat, elemente periferice pentru comunicatia cu casa de marcat si cantare electronice precum si o larga gama de produse electronice.

Constalaris s-a impus ca jucator puternic pe piata prin transparenta si creativitate in abordarea client service, prin dezvoltarea permanenta a solutiilor.

La Constalaris ne pastram creativitatea atat in abordarea continutului si structurii proiectelor cat si in conceperea unor solutii care sa intalneasca obiectivele si dorintele fiecarui client.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Constalaris SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Constalaris SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Constalaris SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.