Direct la continutul paginii »

Stor Ferestre Prod SRL 

Produce si distribuie tamplarie Al si PVC inclusiv tehnica de umbrire exterioara si interioara, jaluzele, rolete, draperii romane, parasolare, rulouri Al si PVC, marchize retractabile, grilaje mobile de securitate, usi de garaj si automatizari porti, fatade ventilate, placari fatade, pereti cortina, pergole, parasolare, automatizari porti, automatizari usi, copertine mobile, wintergarten, inchideri terase.

NOU !!! Pereti anti-vant mobili din PVC transparent ideali pentru inchideri usoare de terase, balcoane, chioscuri de vara.Acest produs este cea mai usoara forma de inchidere a spatiilor fara a reduce lumina naturala, iar in varianta cu maxima etanseitate permit pastrarea unei temperaturi placute si in timpul iernii.

Oferim si servicii de reparatii pentru produsele de mai sus.

Clientul are nevoie de toate produsele dintr-o singură sursă!

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stor Ferestre Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Stor Ferestre Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stor Ferestre Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.371Produse

    1. 2

Site-uri web