Direct la continutul paginii »

Rom Vest SRLCompania a fost infintata in 2002 si se ocupa cu distributia materialelor de constructii si a decoratiunilor interioare.

Va asteptam sa ne vizitati magazinul nostru din Sos. Drumul Garii Nr.76, orasul Otopeni, judetul Ilfov unde va prezentam produsele comercializate pe o suprafata de 600 mp/ doua nivele.

Produse si servicii:usi interior, usi metalice, parchet si accesorii, mobilier baie si accesorii, obiecte sanitare, gresie si faianta, cazi si cabine de dus, jaluzele verticale si orizontale, corpuri de iluminat.

Produse:
-Cabina dus hidromasaj
-Plinta HSL
-Usa interior
-Tigla metalica Alfa Plus
-Cabina dus
-Parchet laminat 12.3 mmContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rom Vest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rom Vest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rom Vest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.135