Direct la continutul paginii »

21ld Total Prest SRLCompania a luat nastere in anul 2006, in Pitesti, judetul Arges. Suntem un grup de profesionisti, care va ofera servicii de cea mai buna calitate, oferindu-va incredere si seriozitare.

Firma 21ld Total Prest va ofera servicii profesionale de tractari autoturisme si transport auto noi sau avariate. Va pum la dispozitie urmatoarele servicii: tractari autoturisme, masini de teren pe platforma, microbuze si autoutilitare, cap tir, dube, autorulote, ambarcatiuni de dimensiuni mici si mijlocii (sky-jet, barci cu motor, yacht-uri).

Pe langa serviciile mai sus mentionate, pentru clientii care achizitioneaza o masina din orice tara europeana va punem la dispozitie servicii de transport, avand posibilitatea de a merge impreuna cu echipa noastra in tara de achizitie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale 21ld Total Prest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre 21ld Total Prest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii 21ld Total Prest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.935