Direct la continutul paginii »

Prima Exim SRLPRIMA EXIM este o companie ce ofera servicii de inchiriere auto pe termen scurt si lung, sub numele Prima Rent A Car, din anul 2005. Echilibram veniturile in perioade cand cererea nu este ridicata prin contracte cu companii, care au o durata intre cateva luni si 3-4 ani.

De asemenea am creat un website nou, primatransfer.ro, pentru servicii de inchirieri cu sofer si transferuri auto intre localitati si la aeroporturi.

Suntem una din companiile importante pe piata inchirierilor de masini in Bucuresti, cu cea mai buna oferta pe segmentul low-cost.

Avem un parc auto de peste 80 de masini , cu o gama diversificata pentru a acoperi o cerere cat mai variata, autoturimse mici, gen Chervolet Spark, pentru oras, Dacia Logan , Reanult Clio, Skoda Fabia din clasa compacta, Renault Megane si Skoda Octavia, Volvo S40 in clasa medie, microbuze, Chevrolet Captiva si Hyundai Tucson, masini 4x4, precum si utlitare Logan Van si Renault Master sau Opel Movano.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prima Exim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prima Exim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prima Exim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Prima Exim SRL


27.513