Direct la continutul paginii »

Core Development Team SRLLa gadgeto.ro veti gasi INTOTDEAUNA cel mai bun pret de pe piata si un specialist capabil sa va ofere consultanta de cel mai inalt nivel pentru produsul sau solutia pe care doriti sa o achizitionati.

La gadgeto.ro veti gasi INTODEAUNA flexibilitate, rapiditate, promptitudine si profesionalism.

Proiectul gadgeto.ro are ca scop oferirerea unei alternative de calitate pentru clientul de electronice auto si de casa, alternativa focusata pe servicii pre si post vanzare la cele mai inalte standarde.


Suntem o echipa tanara, profesionista si pasionata de munca noastra, cu o vasta experienta in domeniul comercializarii de produse electronice pe piata romaneasca.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Core Development Team SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Core Development Team SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Core Development Team SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.195