Direct la continutul paginii »

Global Investmens SRLFirma noastră vă mai pune la dispoziţie servicii de consultanţă prin care,dumneavoastră, puteţi stabili pramaetri optimi de administrare al spaţiului sau imobilului.

Suntem o echipa tânără, dinamică, inovatoare, cu orientare către clienţi,preluând astfel cu seriozitate orice lucrare din domeniu spre o finalitate calitativă .

Societatea noastră, S.C. GLOBAL INVESTMENS S.R.L., infiinţată în anul 2006, are ca obiect principal de activitate: topografie, cadastru, documentare lucrări, geodezie şi consultanţă, conform regulamentului aprobat.

Cadastrul de specialitate în domeniul imobiliar-edilitar este un subsistem de evidenţă şi de inventariere sistematică a tuturor bunurilor imobile din intravilanul localităţilor,
sub aspect tehnic şi economic, cu respectarea normelor tehnice şi a datelor de bază din cadastrul general, privind suprafaţa, categoria de folosinţă şi proprietarul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Global Investmens SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Global Investmens SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Global Investmens SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

32.659