Direct la continutul paginii »

Hidrotim SRLHIDROTIM S.A. Timisoara este o societate care activeaza din anul 1966 in domeniul proiectarii echipamentelor hidromecanice.

Da-a lungul anilor, firma noastra, sub mai multe denumiri (IPEE, ICPEH, CCSITEH) dar cu acelasi profil de baza, a fost recunoscuta de colaboratorii nostri externi si din tara ca un partener serios in proiectarea si cercetarea echipamentelor energetice si speciale.

Specialistii nostri in constructii metalice, instalatii mecanice, hidraulice si instalatii electrice de actionare si automatizare au realizat proiecte pentru toate amenajarile hidro de pe raurile interioare ale tarii si pentru multe amenajari din strainatate.

In domeniul constructiilor metalice elaboram proiecte de executie, calcule statice si de rezistenta pentru structurile metalice ale echipamentelor hidromecanice (stavile, vane, porti de ecluza), pentru hale industriale, poduri rutiere basculante si alte structuri metalice cu diverse destinatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hidrotim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Hidrotim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hidrotim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.311