Direct la continutul paginii »

Square Media SRLSuntem atelierul de productie a lucrarilor de arta fotografica in tehnologie ultrachrome, pe mari dimensiuni, folosind o varietate de suporturi de imprimare, la o rezolutie de peste 2000 dpi.Am inceput in 2000 ca un mic birou de layout dtp si prepress. Am adaugat optiuni de imprimare serviciilor creative de grafica, expunere si promovare.


Acum oferim o gama completa in domeniul vizual - de la fotografie la tipar si urmarire a lucrarii in timpul productiei, de la conceptie grafica la finisaje ireprosabile, de la materiale de prezentare la identitate vizuala, consiliere pentru detalii tehnice ale lucrarilor dorite sau pentru expunerea materialelor realizate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Square Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Square Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Square Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.827