Direct la continutul paginii »

Cresta Print SRLMISIUNE
Sa contribuim la succesul clientilor nostri prin profesionalism, daruire, creativitate si sa le depasim in mod constant asteptarile

ANGAJAMENT
Vom extrage din obisnuitul cotidian semnificatii superioare, pe care le vom transpune in solutii aducatoare de efecte pozitive.

Noi nu oferim servicii, ci solutii adaptate fiecarui client in parte. Aceste solutii sunt dezvoltate in parteneriat cu clientul, in conformitate cu nevoile si dorintele sale specifice. Credem cu tarie ca numai solutiile "croite" pe masura clientului sunt cu adevarat eficiente si economice.

Atribuim parteneriatului cu clientul un rol esential in obtinerea succesului comun. In acceptiunea noastra, parteneriatul presupune o comunicare bidirectionala deschisa, bazata pe incredere. Si mai presupune ca impreuna fixam obiectivele colaborarii si impreuna luam toate deciziile importante.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cresta Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cresta Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cresta Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.858