Direct la continutul paginii »

Agresiv Media SRL
Succesul Agresiv Media se datoreaza echipei, formata din tineri creativi, determinati, oameni pasionati, pentru care publicitatea inseamna “mod de viata”.


Creativi, designeri, specialisti in media planning sau strategii de marketing, ei formeaza echipa Agresiv Media, o echipa a caror munca este orientata catre Client.


Primul pas în elaborarea unui program de publicitate îl reprezintă stabilirea obiectivelor publicităţii. Aceste obiective trebuie să corespundă deciziilor referitoare la piaţa-ţintă, poziţionarea mărcii şi mix-ul de marketing. Toate acestea definesc scopul final pe care campania de publicitate, ca o componentă a programului de marketing, trebuie să-l atingă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agresiv Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Agresiv Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agresiv Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.411Site-uri web