Direct la continutul paginii »

Mistic Media SRLMistic Media opereaza o retea de peste 300 de fete constituite in exclusivitate ca si mobilier stradal (formate citylight si backlit), cat si o retea de peste 500 fete de steaguri montate pe stalpi.


Mistic Media va continua sa se extinda in zonele importante (din punct de vedere imobiliar) limitrofe Municipiului Bucuresti si isi va pregati oferta pentru licitatia publica de mobilier stradal din Bucuresti.Publicitatea stradala este cea mai veche forma de publicitate din lume. Aceasta isi are originile in cele mai vechi civilizatii. Inca de la aparitia sa, aceasta forma a fost utilizata pentru a comunica informatii, mesaje de interes general, imagini.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mistic Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mistic Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mistic Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.026