Direct la continutul paginii »

Vitrina Felix Media SRLObiectivul fiecarui proiect derulat de Vitrina Advertising este “creşterea business-ului clientului”. O confirmă succesul companiilor din portofoliul agenţiei, o confirmă standardul serviciilor şi al produselor oferite şi, printre cele mai valoroase atuuri ale companiei, calitatea echipei.

Vitrina a fost percepută de la început ca lider al pieţei din Transilvania.

Vitrina Advertising este o agenţie full service naţională, fiind totodată singura agenţie de publicitate “multi-regională”. Compania are sediul în capitala Transilvaniei, Cluj-Napoca, şi o reprezentanţă în capitala ţării, la Bucureşti.


"Work is fun". Asta scria pe tricourile noastre, la unul dintre team building-urile Vitrina. Ne-a plăcut atât de mult încât îl visăm deja drept slogan al agenţiei. Am evoluat învăţând unii de la alţii şi alţii de la unii. Aşa s-a format încă din primii ani ai agenţiei o emulaţie pe care unii o numesc convenţional “spirit de echipă”. Noi îi spunem spiritul Vitrina.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vitrina Felix Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vitrina Felix Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vitrina Felix Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.437