Direct la continutul paginii »

Adelante Prestcom SRLVă suntem alături în organizarea evenimentelor private (nunţi , botezuri şi aniversări ) unde grijile dvs devin grijile noastre ! Ne vom ocupa cu toată responsabilitea şi seriozitatea care ne caracterizează şi care ne oferă poziţia de lider în domeniu .

Vă lipsesc ideile pentru lansarea de produse sau evenimentele de firmă ? Nu trebuie decât să apelaţi la serviciile noastre şi vom avea grijă să nu treacă neobservate !

România este printre puţinele ţări din lume care se bucură de privilegiul de-a avea „ lumânări de nuntă” ornate cu flori.
Prin tradiţie , lumânările de nuntă sunt alese de naşi , dar ele trebuie să facă parte din aceeaşi poveste şi vor fii asortate cu buchetul miresei şi cel al naşei ! Suntem atenţi la detalii şi folosim o gamă variată de accesorii care fac ca lumânările dvs să devină unicat!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Adelante Prestcom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Adelante Prestcom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Adelante Prestcom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.812