Direct la continutul paginii »

Titanii Securit SRLS.C. TITANII SECURITY INTERNATIONAL asigura servicii specializate de paza si supraveghere a obiectivelor si a bunurilor

Agentii de paza executa serviciul in posturi fixe sau in posturi mobile (prin patrulare). Agentii de paza au obligatia de a avertiza, a soma, a indeparta si/sau a imobiliza persoanele straine care incearca sa patrunda ilegal in perimetrul obiectivului.

Societatea noastra va ofera serviciul de monitorizare obiective la cei mai inalti parametrii calitativi.

Serviciul de transport valori se realizeaza cu participarea a doi agenti de paza, dintre care un sofer si un agent inarmat cu pistol cu gloante sau gaze.

Scoala de calificare, recalificare si perfectionare profesionala a TITANII SECURITY organizeaza, pe baza unei tematici specifice, cursuri agenti paza.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Titanii Securit SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Titanii Securit SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Titanii Securit SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.